Inscripcions

INSCRIPCIONS TANCADESLes inscripcions a la cursa només es podran fer per Internet fins al dimecres 28 de desembre a les 22 h o bé quan s'esgotin les inscripcions (500 a la cursa popular i 1200 a la cursa atlètica).

Preu:

  • Cursa atlètica 10 km -- 12 € / 13 € amb lloguer de xip.
  • Cursa popular 3,7 km -- 10 € / 11 € amb lloguer de xip.

* Per segon any, tant els corredors de la cursa atlètica com de la cursa popular rebran una samarreta commemorativa de la 23ª edició de la Sant Silvestre de Lleida.

** L'organització destinarà 1 € de cada inscripció anirà destinat a Nassos contra el càncer i al projecte Deporte y Esperanza, de l'Associació Esportiva Ekke.
  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Avís Legal:

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades Personals, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de l’Associació Esportiva Ekke, amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d'inscripció.

A l’enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, així com la seva publicació en la web de la Sant Silvestre de Lleida i les xarxes socials de la mateixa cursa.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a 
associacioesportiva@ekke.es