Inscripcions

INSCRIPCIONS OBERTES L'1 DE DESEMBRE

Les inscripcions a la cursa només es podran fer per internet fins al dijous 28 de desembre a les 16h o bé quan s'esgotin les inscripcions (600 a la cursa popular i 1500 a la cursa atlètica).

Preu:
  • Cursa atlètica 10 km --> 13 € / 14 € amb lloguer de xip.
  • Cursa popular 3,7 km --> 10 € / 11 € amb lloguer de xip.
* Per segon any, tant els corredors de la cursa atlètica com de la cursa popular rebran el mateix obsequi de la 24ª edició de la Sant Silvestre de Lleida.

** L'organització destinarà 1 € de cada inscripció anirà destinat a Nassos contra el càncer.

     

       

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Avís Legal:

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades Personals, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de l’Associació Esportiva Ekke, amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d'inscripció.

A l’enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, així com la seva publicació en la web de la Sant Silvestre de Lleida i les xarxes socials de la mateixa cursa.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a 
associacioesportiva@ekke.es

Entrades populars d'aquest blog

Obertura d'inscripcions

Edició 2017

Investigació en rendiment i nutrició esportiva